Известие

Collapse
No announcement yet.

Темпомат / Автопилот / Круз контрол

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето и схема с 2 бутона за JTD105:

Все още не е изпробвана, така че на собствен риск
    ex - 147 16v multijet

Comment

Kолеги при 156 преди 2002 има ли шанс да заработи автопилот. Питам за 2.4 жтд и 2.5 в6?
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Колеги какви пари дадохте за ръчка ? Да знам долу горе да не ме метнат

Comment

Около 100-тина лева мисля че е справедлива цена,но повечето морги затварят очи и поглеждат нагоре и казват сума квато им скимне.Всичко си е късмет.
          5 Ланчии зад гърба си!
          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Eдин приятел скоро изкорми един Пасат, ръгна круз контрола (ръчката) на едно Толедо и всичко си заработи....няма обучаване, няма нищо...може и някои от тук да има късмет така...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              Eдин приятел скоро изкорми един Пасат, ръгна круз контрола (ръчката) на едно Толедо и всичко си заработи....няма обучаване, няма нищо...може и някои от тук да има късмет така...
              Колега, доста е изписано по темата.............!!!!!
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

някой пробвал ли го е на 156 1.9 JTD преди фейслифта
                според колегите в alfaowner не става...........
                аз все си мисля че трябва да стане щото на 147 има круиз контрол с EDC15C7 а мойто ЕКУ е същото..........
                Букса нямам та ще трябва да пускам жици (тва не е проблем)
                гледам че колегата emzo е дал схема за JTD105 така че трябва да стане и на 110-115 коньовите версии
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Не колега, в момента, в който си погледнеш ЕКУто и ще разбереш, че не става.

Ето и схемичката и за Евро3 JTDтата.

Пробвано на:
                  - Bravo JTD100
                  - Alfa 166 JTD
                  ex - 147 16v multijet

Comment

Аз имам следния проблем помагаите. Имам монтирана ръчка с темпомат- така купих колата, когато дам на контакт ми изписва круиз и изгасва с другите ламби, но круиза неработи. От какво може да е???
                    карам 166 2.4 ЖТД 136- коня.
                    ALFA ROMEO GTV

Comment

• Наведи се под педалите и огледаи стоп машинката и другата която е на педала на съединителя ......Наи-вероятно не контактуват в затворено положение при НЕнатиснати педали....ако ме разбра какво исках да ти кажа...
                      5 Ланчии зад гърба си!

Comment

• Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                        Наведи се под педалите и огледаи стоп машинката и другата която е на педала на съединителя ......Наи-вероятно не контактуват в затворено положение при НЕнатиснати педали....ако ме разбра какво исках да ти кажа...
                        При мен беше точно това, но благодарение на колегата Christwei всичко вече е ток!!!
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

• Хаиде колега оправяи круиза че е голяма мания....Днеска си правих експерименти ...Ямбол Варна закрепен на 90 км/ч по магистралата 5,5 нафта по борд ком.
                          Last edited by Pepko-Bepko; d.m.y г., 22:50.
                          5 Ланчии зад гърба си!

Comment

• Обикновено е така машинката
                            ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                              Днеска си правих експерименти ...Ямбол Варна закрепен на 90 км/ч по магистралата 5,5 нафта по борд ком.

Аз както и да карам винаги разхода ми е по-малък от този на темпомата.
                              безплатни обяви
                              Моята 166

Comment

• Средната скорост - също
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X